ro en
en

Cat de importanta este colaborarea cu o firma de curatenie, la birou?

Cat de importanta este colaborarea cu o firma de curatenie, la birou?

Pentru ca ne petrecem o parte semnificativa a zilei la birou, trebuie si este recomandat sa o facem intr-un mediu curat si igienizat. Nu este usor sa mentinem un spatiu in care isi desfasoara activitatea mai multi indivizi, curat. Pe langa curatenia biroului la care tu lucrezi, si spatiile comune sunt foarte importante. Acestea trebuie sa fie curatate si igienizate periodic.

Firmele apeleaza la profesionisti in majoritatea cazurilor, pentru ca isi doresc ca fiecare angajat al firmei sa fie in siguranta in mediul in care lucreaza. Goana dupa gasirea unei firme serioase si profesioniste nu este una usoara. Cauta-ti o firma care activeaza pe piata de cativa ani, asa o sa stii sigur ca experienta se reflecta in serviciile oferite. Cu un personal bine instruit, diversitate de servicii si calitate.

Multe firme activeaza pe piata fara acest drept, sau ofera servicii calitative doar in reclamele bine gandite. Incearca sa stabilesti o intalnire cu agentul ce reprezinta firma, unde poti adresa multe intrebari la care acesta sa iti raspunda. Analizeaza serviciile si compara-le cu nevoiile tale. Verifica existenta firmei si cauta sa vezi cu ce firme colaboreaza déjà. Astfel usor usor, o sa iti dai seama ce ai nevoie si de la cine.

Dupa ce ai certutudinea ca firma este ce trebuie pentru tine si angajatii firmei la care lucrezi sau pe care o detii, lucrurile se schimba in bine. Curatenia este efectuata periodic, stii ca mediul in care activati cu totii este igienizat, si te poti ocupa de alte lucruri fara griji.

Cateva ‘’calitati’’ pe o firma de curatenie trebuie sa le detina :

-personal bine instruit

-varietate de servicii

-un sistem de comunicare cu clientii bine inchegat

-sa foloseasca produse calitative

-sa detina aparatura necesara activitatilor desfasurate

-serizitate si proptitudine

-logistica necesara prin care se asigura curatenia si dezinfectarea birourilor

Prima impresie pe care o are un client cand intra in sediul unei companii este legata de curatenie. Lipsa acesteia creaza o imagine negativa a firmei. Iar pentru a evita aceste situatii, colaboreaza cu profesionisti. Suna astazi si programeaza o intalnire. 

Alte Articole

Jocuri de curatat mocheta pentru copii
Fiecare parinte se confrunta zilnic cu dezastrul din camera copilului, fie ca este vorba de jucarii ...
Beneficiile firmelor care se ocupa cu administrarea cladirilor
Administrarea imobilelor este una din profesiile care implica o responsabilitate majora fata de prop...
Firme de curatenie si servicii de curatenie
Sediul unei companii este in anumite cazuri la fel de important ca si renumele acesteia. Birourile ...
Firme de curatenie profesionala
Curatenia joaca un rol important indiferent de context. In mediul business, curatenia este cruciala ...