ro en
en

5 Trucuri esentiale, pentru curatenia perfecta

Daca la birou ne petrecem o buna bucata din timp si ne dorim ca spatiul unde muncim sa fie curat si igienizat, exact aceeasi dorinta o avem si pentru orele de odihna de acasa.

Timpul e scurt, sarcinile multe si casa mereu "santier". Ne ocupam buna parte din timpul liber pentru a curata si igieniza casa, iar de multe ori facem sarcini repetitive, pentru ca nu gasim solutii bune pentru problemele legate de curatenie. 

Astazi o sa  enumeram cateva trucuri care te ajuta sa ajungi la rezultatele dorite, mai repede. In plus, pe langa timpul castigat ai parte si de rezultate foarte bune folosind produse accesibile. 

1. Foloseste lamaia pentru a indeparta petele de pe inox. Taie o lamaie pe jumatate, si curata calcarul cu usurinta din baie sau bucatarie. Iar daca pudrezi lamaia cu sare, este si mai usor.

2. Igienizarea tevilor de scurgere. Un amestec de otet si o felie de lamaie, simplu nu? Le congelam si le folosim la nevoie. Dezinfecteaza tevile in profunzime si ofera un miros fresh.

3. Bicarbonat de Sodiu alimentar, folosit pentru igienizarea canapelei, saltelei si a altor elemente din locuinta ta, ce contin suprafete textile. Trebuie doar sa pulverizezi bicarbontul pe suprafata respectiva si apoi sa aspiri. Simplu si eficient!

4. Gata cu talpa fierului de calcat afectata de timp si altele. Plimba fierul pe un pat de sare si o sa ramai uimit/a cum arata dupa. Talpa o sa ramana ca noua.

5. Cea mai simpla metoda de curatare a capului de dus. Intr-o punga de plastic punem 200ml de otet, o legam de capul dusului (cum vedeti si in imagine), iar apoi o inchidem ermetic. Lasam solutia sa actioneze pentru cateva ore, chiar peste noapte pentru un rezultatul mult dorit.

Ce spuneti? Simplu si ieftin, nu?

Photo source:Pinterest

Alte Articole

Jocuri de curatat mocheta pentru copii
Fiecare parinte se confrunta zilnic cu dezastrul din camera copilului, fie ca este vorba de jucarii ...
Beneficiile firmelor care se ocupa cu administrarea cladirilor
Administrarea imobilelor este una din profesiile care implica o responsabilitate majora fata de prop...
Firme de curatenie si servicii de curatenie
Sediul unei companii este in anumite cazuri la fel de important ca si renumele acesteia. Birourile ...
Firme de curatenie profesionala
Curatenia joaca un rol important indiferent de context. In mediul business, curatenia este cruciala ...